Prenumerera på Branschkoll Promotion

En stor del av innehållet på Branschkoll Promotion är endast öppet för dig med en prenumeration – som kan tecknas på två sätt:

  • Företag 0-10 mkr omsättning: 249 kr/månad (moms tillkommer). Gäller för företag som har 0-10 miljoner kronor i omsättning
  • Företag över 10 mkr omsättning: 498 kr/månad (moms tillkommer). Gäller för företag som omsätter över 10 miljoner kronor

–> Beställ prenumeration: Betalning sker årsvis via faktura – teckna en prenumeration genom att skicka dina uppgifter till david@branschkoll.se.

Alla bolag i samma ägarkrets räknas in i omsättning. Levereras via e-post och tillgång via branschkoll.se/promotion..

Från och med 1 maj 2018 har vi en ny modell som baseras på ditt företags omsättning.

Om Branschkoll Promotion

Branschkoll Promotion är en omvärldsbevakningstjänst som förser dig med relevant, riktig, och aktuell information från produktmediets värdekedja. Med hjälp av en prenumeration på Branschkoll Promotion:

  • får du underlag för att kunna ta rätt beslut för ditt företags drift och utveckling
  • kan du på ett bättre sätt föra relevanta diskussioner med dina leverantörer, kunder och kollegor
  • sparar du tid och håller dig uppdaterad.

Det är fler faktorer än någonsin som påverkar hur produktmediet används och produceras. En prenumeration på Branschkoll Promotion gör det möjligt för dig, som jobbar med att producera eller köpa present- och profilprodukter, att snabbt och effektivt hålla dig uppdaterad och överblicka utvecklingen av produktmediet.

Med nyheter, analyser och statistik får du enkelt och snabbt en överblick och kan fördjupa dig i viktiga trender. Branschkoll Promotion bevakar utvecklingen inom produktmediebranschen, i omvärlden och teknikutvecklingen.

Innehåll:

Branschkoll Promotion utkommer löpande med:

  • Nyheter/trender kring branschens företag (t ex senaste boksluten, företagsaffärer, konkurser, tjänster och erbjudande, kunder osv). Både i Sverige och i relevanta fall utomlands.
  • Utvecklingen inom marknadsföring/ kommunikation med koppling till publicering och produktmediet.
  • Statistik kring medieutveckling, konjunktur, branschen med mera.
  • Promotionkalender – branschens enda oberoende eventkalender som presenterar och rekommenderar mässor, seminarier och andra relevanta evenemang. Alla företag med relevanta event är välkomna att lägga in sina event i kalendern.
  • Promotionjobb – Lediga jobb i branschen

Nya avdelningar tillkommer hela tiden – och du kan som kund vara med och påverka innehållet.