Sundqvist och Top Swede är de senaste hästarna i Unitedprofiles stall

Det Göteborgsbaserade bolaget Top Swede som är en leverantör av yrkeskläder ansluter sig nu till Unitedprofile. Varumärket sägs bli ett starkt tillskott inom utbudet av arbetskläder och skyddsskor.

Top Swede är ett svensk varumärke av skyddskläder och finns beläget i Göteborg där design och utveckling sker tillsammans med produkttestare från olika yrkesgrupper, skriver de i ett pressmeddelande.

– Unitedprofile gör att våra produkter bli mer lättillgängliga till fler återförsäljare på marknaden vilket är ett viktigt steg för tillväxten inom Top Swede. Fördelen att vi centralt kan styra vårt sortiment gör det tidsbesparande både för oss men inte minst för återförsäljarna, säger Jonas Sjölander på Top Swede.

Sundqvist levererar köksredskap inom premiumsegementet

Artikeln om Top Swede hann knappt bli klar innan nästa leverantör var ansluten till Unitedprofile, nämligen Sundqvist som är en leverantör av köksredskap inom premiumsegmentet.

Och bland deras varumärken återfinns Global, ScanPan och Pulltex med allt från knivar och skärbrädor till stekpannor och grytor, samt andra tillbehör för köket.

– Unitedprofile är nästa steg i vår resa att digitalisera vår verksamhet. Med en bra teknisk plattform och ett brett nätverk av seriösa företag inom profil-branschen hoppas vi att kunna nå ut bredare och göra affärer på ett enklare sätt. Våra välkända varumärken och fina produkter kommer definitivt att bidra till ett stärkt kunderbjudande, säger Mike Öberg , ansvarig för Profilering på Sundqvist, i ett pressmeddelande.

Annons