Nygammalt ansikte till Z-profil och två till Signcom

Katarina Haraldsson till Z-profil och Patrick Klemm samt Gari Kranshag till Signcom.

Z-profil har anställt Katarina Haraldsson som ny säljare från och med oktober.

Katarina kommer senast från Länsförsäkringar men har innan det varit ett välkänt ansikte inom profilbranschen i Umeå och varit verksam hos såväl Jobline men även jobbat 11 år på Z-profil förr i tiden.

– Vi känner nu att vi nu sätter en ny nivå med vår organisation och men Katarina så tar vi ett steg i de mål vi har med en jämställdare arbetsplats och med den kompetens och erfarenhet som Katarina tillför så har vi alla verktyg att fortsätta vår utveckling säger Jörgen Wikström vd på Z-profil i ett pressmeddelande.

Signcom anställer två

Signcom har anställt Patrick Klemm som är ett ”välkänt namn i storformatsbranschen” och har jobbat på Sericomex i 10 år samt en sväng på Papyrus. Nu blir han Account Manager på Signcom.

– Med en bred kunskap om materialen inom storformatsproduktion kommer Patrick att bli en perfekt rådgivare och fortsätta att bygga goda relationer.” Patrick utgår från Skåne och distriktet sträcker sig över södra Sverige, säger JJ Hendriks, Commercial Director på Signcom Group, i ett pressmeddelande.

Och på tekniksidan har de anställt Gari Kranshag som har erfarenhet från flera olika branscher, inom både tryck och tillverkningsindustri.

– Nu väntar flera utbildningar hos Mimaki varvat med träning av våra egna kunniga tekniker. Gari ingår i teamet som installerar och servar främst Mimakis produkter hos nya och befintliga kunder i Sverige. Vi jobbar även över gränserna och stöttar upp i alla Signcombolagen i Norden, säger Johan Millby, teknik- och servicechef hos Signcom.


Har du anställt någon och vill berätta för branschen? Mejla mig på david@branschkoll.se

Annons