ID anställer ny KAM på den svenska marknaden

Den 1 april tillträder Pamela Wennersten som ny key account manager på ID. Pamela sägs ha en bred och mångsidig erfarenhet av försäljning, både genom återförsäljare och grossister av arbets- och skyddskläder till hotell- och restaurangbranschen samt till sjukvårds- och tjänstesektorn. Och kommer främst ansvara för försäljning och rådgivning av ID-kollektionen, på den svenska marknaden, enligt ett pressmeddelande.

Hon har tidigare jobbat på bland annat Segers och i ett Linkedin-inlägg skriver hon att:

– Jag slutar på Segers och börjar på ID Identity! Nu ser jag fram emot att använda mina branschkunskaper och mitt värdefulla nätverk i min nya roll, att möta nya och gamla kunder, andra utmaningar och sist men inte minst, lära känna ID och hela teamet och få erbjuda profilkläder.

Annons