Göteborg

Göteborgstryckeriet Box&Display söker Projektledare

Nu har du chansen att arbeta i ett av Sveriges mest spännande förpackningsföretag! Du erbjuds en viktig roll på ett entreprenörsdrivet bolag där du får verka såväl operativt som strategiskt.

Om oss:

Göteborgstryckeriet Box&Display är ett innovativt förpackningsföretag och levererar produkter till kunder i premiumsegmentet. Våra kunder finns framför allt i Norden men även i andra europeiska länder. Produktionen, som är belägen i Mölnlycke, är uppbyggd för flexibel tillverkning av förpackning med stor variantflora i mindre och större serier. Bolaget har ca 60 anställda och ingår i Göteborgstryckeriets koncern som omsätter ca 170 mkr.

Tjänstebeskrivning:

Du kommer att ha helhetsansvar för några av våra största kunder. I nära samarbete med kunder, vårt konstruktions- och produktionsteam ansvarar du för kvalitetssäkring av våra produkter. Dina vardagliga arbetsuppgifter består av delaktighet i produktutveckling, materialspecifikation, kalkylering, offerering, orderhantering, produktions- och leveransbevakning samt uppföljning. Du är ansvarig för att utveckla kundrelationen och affären.

Din profil:

Som person bör du vara positiv, engagerad, intresserad av detaljerna i produktionsprocessen och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är metodisk, strukturerad och en god kommunikatör. Du är driven och arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Sist men inte minst, du trivs i en entreprenörsdriven miljö där initiativ och utveckling uppmuntras.

Din bakgrund och tidigare erfarenheter:

Du har en teknisk högskoleutbildning som civilingenjör eller högskoleingenjör alternativt annan teknisk utbildning kompletterad med erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan till  jobb@gbgt.se Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan så snabbt du kan! För mer information, kontakta Maria Iversén, Marknadschef. Tel: 0706-680821, e-mail: maria@gbgt.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons